Regio wordt geteisterd door diefstallen uit tuinen en schuurtjes

Noordwijk – De afgelopen weken is het regelmatig raak met diefstallen uit tuinen en schuurtjes. Met name Voorhout is erg in trek bij het boevengilde.

Ondanks herhaalde berichten van de politie dat er gereedschappen en fietsen werden gestolen uit schuurtjes en achtertuinen, valt het hen op dat veel bewoners nog zeer ‘gastvrij’ zijn. Open poorten, niet afgesloten schuurdeuren en fietsen waar sleutels van fiets en huis aanzitten, zo voor het meenemen. Het lijkt in sommige wijken haast een uitzondering als een poort op slot is gedaan of een fiets in een afgesloten schuur staat. Maak het de boef niet te makkelijk en berg uw waardevolle spullen op!

Let dus goed op uw eigendommen, zet uw fiets op slot en sluit de poort goed af. Ziet u een verdachte situatie bel dan 112!