Wederom buitenbrand Wilhelmina Boulevard Noordwijk

17/01

Foto: Brian van de Westelaken

17/01

Foto: Brian van de Westelaken

17/01

Foto: Brian van de Westelaken

17/01

Foto: Brian van de Westelaken

17/01

Foto: Brian van de Westelaken

17/01

Foto: Brian van de Westelaken

17/01

Foto: Brian van de Westelaken

17/01

Foto: Brian van de Westelaken

Zondagmiddag 17 januari om kwart voor vijf werd de Noordwijkse brandweer naar de Wilhelmina Boulevard gestuurd voor een buitenbrand. Ter plaatse gekomen werd men naar een locatie gestuurd alwaar op een klein plateau een vuurtje was gemaakt. Bij aankomst van de brandweer was dit al gedoofd met zand en was er voor de brandweer niets te doen.

Tijdens het wegrijden meldde zich de melder van de brand, welke vertelde dat er verderop een ondergrondse afvalcontainer in brand had gestaan. Deze was door de man zelf al gedoofd, de brandweer heeft een controle uitgevoerd en kon hierop, na een lekker bakkie koffie van de man, weer retour kazerne.